Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor de Londen 3-daagse van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 december 2023.


  Hoofdinschrijver PEVAZ-lid


  Naam *

  Voornaam *


  Telefoon

  GSM *

  Gelieve je GSM in het formaat 04xx xx xx xx in te geven
  Email *

  Naar dit e-mailadres wordt de bevestiging verstuurd en alle praktische info. Vergeet niet om dit door te sturen naar je medereizigers.


  Lid?*

  Hou er rekening mee dat onze PEVAZ-activiteiten enkel openstaan voor onze PEVAZ-leden en hun medereizigers. Als niet-lid kan je enkel inschrijven op onze activiteiten via een PEVAZ-lid. Als Sofoco-lid of Sodibrug-lid kan je dus enkel deelnemen als je je inschrijft via een PEVAZ-lid, en die lid moet ook meereizen.
  Campus *

  Dienst/Afdeling *


  Opstapplaats:*


  Hotel


  Hotelkeuze:*


  Aantal kamers


  Aantal Tweepersoonskamers *

  Aantal Éénpersoonskamers *

  Aantal Driepersoonskamers *


  Kamerindeling

  Je kan tot 4 kamers en maximum 8 personen inschrijven per formulier.

  Opgelet: Gebruik steeds je officiële naam zoals vermeld op je eID!

  Kamer

  Voornaam Deelnemers

  Familienaam Deelnemers

  Geboortedatum

  Lid?

  Type kamer
  DOUBLE= Tweepersoonsbed
  TWIN= 2 single bedden
  SINGLE= Eénpersoonskamer
  TRIPLE= Driepersoonskamer

  Kamer 1

  Kamer 2

  Kamer 3

  Kamer 4


  Bijkomende opmerkingen
  Opgelet! De vertrekuren van de bussen zijn niet allemaal identiek hetzelfde. Wens je samen te reizen met een collega, familie of vriend? Schrijf je dan samen in op hetzelfde inschrijvingsformulier. Bij aparte inschrijvingen kunnen we niet garanderen dat je in dezelfde bus zit of in hetzelfde hotel logeert.


  Eénmaal je ingeschreven bent EN betaald hebt, kan je niet meer annuleren! Er kan wel steeds een vervanger worden gezocht in overleg met het secretariaat. Er wordt steeds een administratiekost van 30 € per persoon aangerekend! Je kan eventueel zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeraar of via één van de Merito.Club voordelen: https://merito.club/europ-assistance/

  Je ontvangt binnen de week een mail met de bevestiging van jouw inschrijving.
  Na bevestiging van je inschrijving stort je het verschuldigde bedrag binnen de 5 werkdagen op IBAN BE28 0689 3283 8620 met vermelding van “Londen + je naam”. Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.

  Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst bij het klikken op "verzenden". Indien volzet, kan je je nog steeds inschrijven op de wachtlijst. Bij voldoende interesse wordt er dan een extra bus ingelegd. In volgorde van inschrijving op de wachtlijst word je dan gecontacteerd!

  Klik hier voor alle informatie over de Londen 3-daagse


  Opgelet! Voor je klikt op verzenden, controleer eerst nog eens of alle bovenstaande info correct is. Gebruik hierbij steeds je officiële naam zoals vermeld op je identiteitskaart. Naamswijzgingen zijn achteraf niet meer kosteloos mogelijk!

  * Velden met een * zijn verplichte velden

  Ik bevestig dat ik alle veelgestelde vragen heb nagelezen omtrent de Corona-maatregelen en ga akkoord met deze voorwaarden. Tevens ben ik op de hoogte dat ik dien te beschikken over een internationale reispas om te kunnen reizen naar het Verenigd Koninkrijk.*

  Na het klikken op verzenden ontvang je onmiddellijk een e-mail met een overzicht van je inschrijving. Het kan zijn dat deze mail terechtkomt in je spam/ongewenste mailbox. Controleer hierbij nog even zorgvuldig alle gegevens.