Londen 3-daagse

Datum 2024-Dec-26
Locatie Londen

Op tweede Kerst gaan we traditioneel op Londen 3-daagse. Ook in 2024 is dat niet anders! Vertrek op donderdag 26 tot en met zaterdag 28 december 2024.

Een jaarlijkse traditie die we ook in 2024opnieuw zullen meemaken is “Kerst in Londen”. Wie al éénmaal of verschillende keren met ons meeging, kan het bevestigen: nergens vind je een sfeer als in deze stad met zijn kerstversieringen, kerstmarkten en ijsbanen. Ook de etalages van de vele winkels fonkelen in deze periode, wat kerstshoppen in Londen tot een begrip maakt. De kerstdrukte begint al in november maar eindigt pas begin januari. Bovendien starten de solden in Londen reeds op 26 december! Een ideale gelegenheid dus om jullie kleerkast uit te breiden, of toch gewoon te genieten van de prachtige stad. Dit jaar gaan we dus opnieuw voor 3 dagen naar Londen, en dit aan een ongelofelijke prijs voor onze leden! Als lid van onze personeelsvereniging krijg je een korting van meer dan 50% op de individuele tarieven van beide hotels.

Wanneer

  • Vertrek op donderdag 26 december 2024 omstreeks 5u30, aankomst omstreeks 9u30 lokale tijd in Londen
  • Terugreis op zaterdag 28 december 2024 omstreeks 17u00 uit Londen, aankomst rond 23u30 in Brugge/Oostende
  • De exacte vertrekuren worden een aantal dagen voor afreis naar alle deelnemers doorgemaild.

Vertrek

  • Oostende: Vertrek bus aan de personeelsparking AZ Sint-Jan campus Serruys
  • Brugge: Vertrek bus aan de parking van het AZ Sint-Jan campus Brugge of E40 carpoolparking Loppem. De opstapplaats in Brugge kan niet gekozen worden. Dit wordt toegewezen een tweetal weken voor vertrek afhankelijk van de planning van de bussen.
  • Definitieve opstapplaats en vertrekuren worden later meegedeeld.

Inschrijven

Je kan nu nog niet inschrijven voor deze activiteit. Inschrijven voor een activiteit kan pas vanaf het moment dat er een flyer/nieuwsbrief wordt verspreid voor de desbetreffende activiteit. Het is dus niet mogelijk om op voorhand in te schrijven.

Hou onze nieuwsbrief in de gaten.