Champagnefeesten

Datum 2023-Jul-28
Locatie Aube, Frankrijk

Tijdens het weekend van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli 2023 trekken we opnieuw naar het zuiden van de champagnestreek voor de champagnefeesten in de Aube-vallei.

PEVAZ en champagne, het is al een paar jaar een unieke combinatie! Met meer dan 15 bezoeken aan de verste en mooiste champagnestreek beginnen we de prachtige regio van de Aube-vallei al bijzonder goed te kennen. In 2019 bezochten we voor het eerst ook de regio tijdens de champagnefeesten, en dit was meteen een schot in de roos! Daarom herhalen we in 2023 deze formule.

Het is een traditie die al meer dan 100 jaar bestaat: de Champagnefeesten in de Aube! In 6 verschillende dorpen openen tientallen champagneboeren hun deuren voor degustaties en bezoeken. Bij aankomst op de feesten ontvang je een champagneglas en houder. Vervolgens kan je bij elke champagneboer in het dorp terecht voor een degustatie en bezoek. In elk dorp is er ook uitgebreide animatie voorzien. Santé! Je zult er van genieten! Opgelet: deze champagnefeesten-formule is niet vergelijkbaar met onze gastronomische champagneweekends die we telkens in het najaar organiseren. Daar ligt de nadruk op het gastronomische, terwijl de formule tijdens de zomer gericht is op een actiever publiek met degustaties, animatie en feesten. Inschrijven voor het gastronomisch weekend (17-18-19 november 2023) kan vanaf eind mei 2023.

 


Inschrijven voor een activiteit kan pas vanaf het moment dat er een flyer wordt verspreid voor de desbetreffende activiteit. Het is dus niet mogelijk om op voorhand in te schrijven.

Hou onze nieuwsbrief in de gaten.