Sinterklaasfeest

Datum 2021-Dec-4
Locatie Ophaling speelgoed SJ of HS

Door de stijgende cijfers  zien we ons helaas genoodzaakt om het sinterklaasfeest dat gepland stond voor zaterdag 4 december 2021 te annuleren. We vinden het zeer jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar door de huidige omstandigheden zien we helaas geen andere uitweg.

Alle personen die zijn ingeschreven voor het feest zullen hun inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen op het rekeningnummer waarmee er werd betaald. Ten laatste half januari 2022 zal deze terugbetaling gebeuren.


Speelgoed

Natuurlijk zullen we de kindjes van onze leden niet vergeten en voorzien we nog steeds het sinterklaasspeelgoed zoals werd besteld.

Hierbij vind je alle praktische informatie voor het afhalen van het speelgoed in Brugge en Oostende:

  • Voor SJ en SFX in de cafetaria van het AZ Sint-Jan Brugge (lokaal oude rokersruimte voorbij het auditorium): Woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 december 2021, doorlopend van 9u00 tot 16u30.
  • Voor HS in het secretariaat van PEVAZ in AZ Sint-Jan campus Serruys Oostende (route 51): Dinsdag 7 december 2021, doorlopend van 9u00 tot 17u00.
  • Kan je zelf het speelgoed niet ophalen op deze dagen? Vraag dan een collega om het speelgoed mee te brengen. We vragen met aandrang om het speelgoed op deze dagen op te halen.
  • Na 31 december 2021 kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op het gekozen speelgoed.