Citytrip Parijs

Datum 2021-Oct-30
Locatie Parijs, Frankrijk

Citytrip Parijs van zaterdag 30 oktober tot en met maandag 1 november 2021

De citytrip naar Parijs die gepland was van zaterdag 31 oktober tot en met maandag 2 november 2020 wordt verplaatst naar 2021!

Nadat we vorig jaar Amsterdam konden ontdekken, werd de vraag om nog eens Parijs te bezoeken dikwijls gesteld. We proberen graag om aan de verwachtingen van onze leden te voldoen, en kunnen met trots bevestigen dat we dit jaar de Franse hoofdstad gaan verkennen. Wij droomt er niet van om nog eens met het gezin, familie of vrienden door de vele leuke straatjes van “de Lichtstad” te slenteren? We voorzien dan ook van zaterdag 30 oktober tot en met maandag 1 november 2021 drie volle dagen om te genieten van deze bruisende en romantische stad.

Onze verblijfplaats op basis van kamer met ontbijt, is het top 5***** hotel Pullman Paris La Défense. Zoals de naam doet vermoeden ligt dit prachthotel in de hype en trendy zakenwijk La Défense, en zit je in 10minuten metro via een directe lijn in het hart van Parijs. Het bekendste monument vlakbij ons hotel is vast en zeker La Grande Arche, die gebouwd werd in opdracht van de Franse president François Mitterrand. Na goed onderhandelen kunnen we deze trip, overnachting in de luxueuze kamers en uitgebreid ontbijt aanbieden aan onze PEVAZ-leden voor een absolute spotprijs! Niet met ons meereizen kan je voor die prijs bijna niet links laten liggen…

Meer info hotel

Wanneer

 • Vertrek op zaterdag 30 oktober 2021 omstreeks 6u00, aankomst omstreeks 10u00 in Parijs
 • Terugreis op maandag 1 november 2021 omstreeks 17u30 uit Parijs, aankomst rond 22u00 in Brugge/Oostende

Vertrek

 • Oostende: Vertrek bus aan de personeelsparking AZ Sint-Jan campus Serruys
 • Brugge: Vertrek bus aan de carpoolparking E40 afrit Loppem
 • Definitieve opstapplaats en vertrekuren worden later meegedeeld

Kostprijs

Leden en inwonende gezinsleden:

 • 2-persoonskamer: 179 euro per persoon
 • 1-persoonskamer: 314 euro per persoon

Niet-leden (er wordt voorrang gegeven aan leden!):

 • 2-persoonskamer: 209 euro per persoon
 • 1-persoonskamer: 344 euro per persoon

In deze prijs is de busreis, 2 hotelovernachtingen met ontbijt en de toeristenbelasting t.w.v. € 7,50 pppn inbegrepen

Beperkte plaatsen beschikbaar. Er wordt dan ook voorrang gegeven aan leden.

Inschrijven

Bij het inschrijven bevestig je dat ja alle veelgestelde vragen hebt nagelezen omtrent de Corona-maatregelen en dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Volg onderstaande werkwijze:

 • Je schrijft je in via het formulier: https://pevaz.be/inschrijving-parijs-2020/
 • Volgende gegevens hebben we nodig: naam, voornaam en geboortedatum van elke deelnemer, GSM, e-mail en gewenste kamer + opstapplaats.
 • Na bevestiging van je inschrijving stort je het verschuldigde bedrag binnen de 2 weken op IBAN BE28 0689 3283 8620 met vermelding van “Parijs + naam + aantal + opstapplaats”.
 • Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling!
 • Opgepast! Eénmaal je ingeschreven bent EN betaald hebt, kan je niet meer annuleren! Er kan wel steeds een vervanger worden gezocht in overleg met het secretariaat. Er wordt steeds een administratiekost van 30 € per persoon aangerekend!  Je kan eventueel zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeraar of via één van de Merito.Club voordelen: https://merito.club/europ-assistance/

Busreis via Albion: licentienummer A1397

 

Veelgestelde Vragen

c Alle Vragen Openen C Alle Vragen Sluiten

Corona-Maatregelen (5)

Eénmaal je ingeschreven bent, kan je standaard niet meer kosteloos annuleren!

Of je je inschrijvingsgeld kan terugvorderen, is dus afhankelijk of je een annulatieverzekering hebt afgesloten. Normaal dekken alle annulatieverzekeringen ziekte voor vertrek. Een doktersattest waarop staat dat je niet kan reizen wegens ziekte, volstaat dan meestal als bewijs om je geld terug te vorderen via jouw eigen verzekering. Raadpleeg dan ook de polis van jouw annulatieverzekering om na te gaan of jouw polis dit dekt en onder welke voorwaarden.

In overleg met het secretariaat kan er ook steeds een vervanger worden gezocht. Hou er dan wel rekening mee dat er steeds een kleine administratiekost wordt aangerekend voor naamswijzigingen. Dit wordt op elke affiche duidelijk vermeld.

PEVAZ biedt zelf geen annulatieverzekeringen aan. Je kan eventueel zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeringsmakelaar of via één van de Merito.Club-voordelen: https://merito.club/europ-assistance/ of https://merito.club/assurwest/. Via deze voordelen kan je ervoor kijken om een tijdelijke verzekering af te sluiten, of een jaarverzekering die alle reizen (zowel via PEVAZ als persoonlijk) dan dekt gedurende een gans jaar. PEVAZ is hierbij geen tussenpersoon of dergelijke. Je sluit dus rechtstreeks een verzekering af via je verzekeringsmakelaar.

Aangezien wij zelf geen verzekeringen aanbieden, verwijzen we je naar de voorwaarden van je eigen verzekering die je eventueel zelf hebt afgesloten. Elke polis is namelijk verschillend.

Hou er rekening mee dat de meeste verzekeringen Corona of andere pandemieën niet dekken in de verzekeringspolis. Ook de optionele polis van Europ Assistance die je kan afsluiten als voordeel bij Merito.Club dekt geen pandemieën. Lees dus zeker je polis goed na.

Hierbij een aantal verschillende mogelijke situaties die van toepassing kunnen zijn:

 • Indien je voor vertrek ziek bent, kan je meestal wel je geld terugvorderen via jouw eigen verzekering. Klik hier voor meer informatie.
 • Indien je op eigen initiatief beslist om de uitstap te annuleren (dus zonder negatief reisadvies, geen ziekte of andere reden die wordt aanvaard door je eigen verzekering), dan kan je helaas niet kosteloos annuleren en ben je meestal je volledige inschrijvingsgeld kwijt. Er kan wel steeds een vervanger worden gezocht in overleg met het secretariaat. Er wordt dan slechts een kleine administratiekost aangerekend voor de naamswijziging. Dit wordt duidelijk vermeld op de affiche van elke activiteit.
 • Indien er een negatief reisadvies is, dan kan de reis vanzelfsprekend niet doorgaan, en wordt deze geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Vanzelfsprekend volgen wij alle regelgevingen die worden opgelegd vanuit de overheid.

Volgens de huidige maatregelen die momenteel lopen tot zomer 2021 ben je verplicht om een mondmasker te dragen tijdens de busreis. We weten echter nog niet welke regels zullen gelden op het eind van het jaar voor busreizen. Indien er vanuit de overheid wordt verplicht om een mondmasker te dragen op een bus, zal je ook tijdens onze busreizen verplicht zijn een mondmasker te moeten dragen.

Indien er een officieel negatief reisadvies is (code rood) voor het land waarnaar we reizen, dan kan de uitstap vanzelfsprekend niet doorgaan. De uitstap wordt dan ook volledig geannuleerd. Eerst en vooral willen we benadrukken dat je in geen enkel geval je inschrijvingsgeld kan kwijtspelen mocht de reis geannuleerd worden door negatief reisadvies. Afhankelijk van de activiteit zijn er dan een aantal mogelijkheden:

 • Bij daguitstappen waarbij er enkel een busreis wordt voorzien, doen we een volledige terugbetaling van jullie inschrijvingsgeld.
 • Bij uitstappen waarbij er ook een inkomticket is inbegrepen (zoals bv. het concert van André Hazes, een inkomticket voor een pretpark, …) zijn wij ook afhankelijk van de terugbetaling van de organisator van het evenement. Meestal blijft je inkomticket dan geldig voor een nieuwe datum (bv. het concert van André Hazes wordt verplaatst naar een nieuwe datum, je inkomticket voor een bezoek aan het pretpark kan je gebruiken op een andere datum, …). Je krijgt dus in dit geval een tegoedbon voor de activiteit op een latere datum.
 • Bij meerdaagse uitstappen zoals Parijs, Londen of Düsseldorf waarbij er zowel een busreis als 1 of meerdere hotelovernachtingen zijn inbegrepen wordt de uitstap steeds uitgesteld naar een latere datum. Je inschrijvingsgeld blijft dan goed voor deze nieuwe datum. Kan je niet mee op deze aangepaste datum? In overleg met het secretariaat kan er dan steeds een vervanger worden gezocht. Er wordt dus standaard geen terugbetaling voorzien, maar je inschrijvingsgeld blijft tegoed voor de nieuwe datum.
 • Bij weekreizen of andere grote pakketreizen wordt er steeds samengewerkt met een officieel reisagentschap. Hierdoor is je reis steeds gedekt door het Garantiefonds Reizen en is je reis dus volledig gedekt. Zelfs bij eventuele faillissementen van het reisbureau, de luchtvaartmaatschappij of het hotel. Momenteel loopt er een regeling die werd goedgekeurd door de overheid die bepaalt dat je een zogenaamde Corona-voucher krijgt die je dan kan gebruiken voor een andere reis naar keuze binnen de voorziene termijn.

Wij volgen hierbij dus steeds de officiële reisadviezen van FOD Buitenlandse Zaken. Deze kan je hier raadplegen en zijn per land verschillend:

Zoals jullie al ongetwijfeld hebben gehoord via de media worden er momenteel heel veel maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Dit heeft jammer genoeg ook een impact op onze activiteiten. Om de gezondheid van onze leden en ons bestuur niet in het gevaar te brengen, zien wij ons genoodzaakt om alle komende activiteiten tot zomer 2021 te schrappen. We hopen om onze activiteiten vanaf zomer 2021 opnieuw te kunnen opstarten.

Vanaf zomer 2021 starten we onze activiteiten stelselmatig terug op, en dit rekening houdend met de geldende voorschriften van de overheid die op dat moment gelden. Aangezien onze pas vanaf deze zomer doorgaan, kunnen we momenteel nog niet definitief bevestigen welke maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vanzelfsprekend houden we jullie hiervan op de hoogte en houden we dit nauwlettend in de gaten.

Parijs (1)

Voor het laatste up-to-date reisadvies verwijzen we je graag naar de officiële site van FOD Buitenlandse Zaken: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen/frankrijk

Uitstappen Algemeen (3)

Eénmaal je ingeschreven bent, kan je standaard niet meer kosteloos annuleren!

Of je je inschrijvingsgeld kan terugvorderen, is dus afhankelijk of je een annulatieverzekering hebt afgesloten. Normaal dekken alle annulatieverzekeringen ziekte voor vertrek. Een doktersattest waarop staat dat je niet kan reizen wegens ziekte, volstaat dan meestal als bewijs om je geld terug te vorderen via jouw eigen verzekering. Raadpleeg dan ook de polis van jouw annulatieverzekering om na te gaan of jouw polis dit dekt en onder welke voorwaarden.

In overleg met het secretariaat kan er ook steeds een vervanger worden gezocht. Hou er dan wel rekening mee dat er steeds een kleine administratiekost wordt aangerekend voor naamswijzigingen. Dit wordt op elke affiche duidelijk vermeld.

PEVAZ biedt zelf geen annulatieverzekeringen aan. Je kan eventueel zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeringsmakelaar of via één van de Merito.Club-voordelen: https://merito.club/europ-assistance/ of https://merito.club/assurwest/. Via deze voordelen kan je ervoor kijken om een tijdelijke verzekering af te sluiten, of een jaarverzekering die alle reizen (zowel via PEVAZ als persoonlijk) dan dekt gedurende een gans jaar. PEVAZ is hierbij geen tussenpersoon of dergelijke. Je sluit dus rechtstreeks een verzekering af via je verzekeringsmakelaar.

Aangezien wij zelf geen verzekeringen aanbieden, verwijzen we je naar de voorwaarden van je eigen verzekering die je eventueel zelf hebt afgesloten. Elke polis is namelijk verschillend.

Hou er rekening mee dat de meeste verzekeringen Corona of andere pandemieën niet dekken in de verzekeringspolis. Ook de optionele polis van Europ Assistance die je kan afsluiten als voordeel bij Merito.Club dekt geen pandemieën. Lees dus zeker je polis goed na.

Hierbij een aantal verschillende mogelijke situaties die van toepassing kunnen zijn:

 • Indien je voor vertrek ziek bent, kan je meestal wel je geld terugvorderen via jouw eigen verzekering. Klik hier voor meer informatie.
 • Indien je op eigen initiatief beslist om de uitstap te annuleren (dus zonder negatief reisadvies, geen ziekte of andere reden die wordt aanvaard door je eigen verzekering), dan kan je helaas niet kosteloos annuleren en ben je meestal je volledige inschrijvingsgeld kwijt. Er kan wel steeds een vervanger worden gezocht in overleg met het secretariaat. Er wordt dan slechts een kleine administratiekost aangerekend voor de naamswijziging. Dit wordt duidelijk vermeld op de affiche van elke activiteit.
 • Indien er een negatief reisadvies is, dan kan de reis vanzelfsprekend niet doorgaan, en wordt deze geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Neen, standaard is er nooit een annulatie- of bijstandsverzekering inbegrepen in onze uitstappen? PEVAZ biedt zelf ook geen verzekeringen aan.

Bij bepaalde reizen kan je er wel optioneel voor kiezen om een annulatieverzekering af te sluiten rechtstreeks via het reisagentschap. Dit staat steeds duidelijk vermeld op elke affiche.

Je kan voor elke uitstap zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeringsmakelaar of via één van de Merito.Club-voordelen: https://merito.club/europ-assistance/ of https://merito.club/assurwest/. Via deze voordelen kan je ervoor kijken om een tijdelijke verzekering af te sluiten, of een jaarverzekering die alle reizen (via PEVAZ of persoonlijk) dan dekt gedurende een gans jaar. PEVAZ is hierbij geen tussenpersoon of dergelijke. Je sluit dus rechtstreeks een verzekering af via je verzekeringsmakelaar.


Inschrijvingsformulier

  Maak gebruik van onderstaand formulier om je in te schrijven voor de citytrip naar Parijs van zaterdag 31 oktober tot en met 2 november 2020.


  Algemene gegevens

  Naam *

  Voornaam *

  Telefoon

  GSM *

  Email *

  Lid?*

  Campus *

  Dienst/Afdeling *

  Opstapplaats:*


  Aantal kamers

  Aantal Tweepersoonskamerss *


  Aantal Éénpersoonskamers *


  Kamerindeling

  Je kan tot 4 kamers en maximum 8 personen inschrijven per formulier. Er wordt absoluut voorrang gegeven aan leden!

  Opgelet: Gebruik steeds je officiële naam zoals vermeld op je eID.

  Kamer Voornaam Deelnemers Naam Deelnemers Geboortedatum Inwonend Gezinslid? Type kamer
  Double = Tweepersoonsbed
  TWIN = 2 single bedden
  Single= Eénpersoonskamer
  Kamer 1
  Kamer 2
  Kamer 3
  Kamer 4


  Bijkomende opmerkingen


  Opgelet! De vertrekuren van de bussen zijn niet allemaal identiek hetzelfde. Wens je samen te reizen met een collega, familie of vriend? Schrijf je dan samen in op hetzelfde inschrijvingsformulier. Bij aparte inschrijvingen kunnen we niet garanderen dat je in dezelfde bus zit of in hetzelfde hotel logeert. Hou er ook rekening mee dat wij eventuele hotelvoorkeuren niet kunnen garanderen aangezien we steeds moeten proberen om de bussen en opstapplaatsen zo optimaal mogelijk te verdelen.


  Eénmaal je ingeschreven bent EN betaald hebt, kan je niet meer annuleren! Er kan wel steeds een vervanger worden gezocht in overleg met het secretariaat. Er wordt steeds een administratiekost van 30 € per persoon aangerekend! Je kan eventueel zelf een tijdelijke annulatieverzekering afsluiten via jouw eigen verzekeraar of via één van de Merito.Club voordelen: https://merito.club/europ-assistance/

  Je ontvangt binnen de week een mail met de bevestiging van jouw inschrijving.
  Na bevestiging van je inschrijving stort je het verschuldigde bedrag binnen de 2 weken op IBAN BE28 0689 3283 8620 met vermelding van “Parijs + naam + aantal + opstapplaats”.
  Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van de betaling.

  Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst bij het klikken op "verzenden". Indien volzet, kan je je nog steeds inschrijven op de wachtlijst. Bij voldoende interesse wordt er dan een extra bus ingelegd. In volgorde van inschrijving op de wachtlijst word je dan gecontacteerd!

  Klik hier voor alle informatie over de citytrip naar Parijs  Ik bevestig dat ik alle veelgestelde vragen heb nagelezen omtrent de Corona-maatregelen en ga akkoord met deze voorwaarden.*

  * Velden met een * zijn verplichte velden