Klassiek Concert Accademia della Speranza

Datum 2024-Mar-17
Tijdstip 15u00
Locatie Engels Klooster, Brugge

Op zondag 17 maart gaan we met PEVAZ genieten van een streepje klassiek in de aanloop naar Pasen…

Accademia della Speranza, een gezelschap van getalenteerde en jonge musici onder leiding van dirigent Piet Lamiroy, nodigt je uit voor een betoverende middag vol klassieke pracht en virtuositeit!

Mis deze kans niet om de diepgaande emotie en meesterlijke uitvoering van “Stabat Mater” gezongen door de mezzo-sopraan, Esther Verheye te ervaren. Laat u onderdompelen in de tijdloze klanken van Vivaldi’s meesterwerk, ervaar de diepe ontroering van dit aangrijpende stuk, dat je meeneemt door de emoties van Maria tijdens het lijden van haar zoon.

Laat je verder meevoeren door haar kristalheldere stem, terwijl ze aria’s van J.S. Bach en G.F. Haendel met gevoel en technische bekwaamheid tot leven brengt. Beide componisten hebben met hun aria’s de rijkdom en diversiteit van de barokmuziek geïllustreerd, waarbij ze emotie, tekstuele diepgang en technische virtuositeit op meesterlijke wijze combineerden. Hun bijdragen hebben een blijvende invloed gehad op de muziekgeschiedenis.

Vervolgens kun je je zelf verliezen in de klanken van de viool en laat Jumana Pallares je meenemen op een solo vol emotie, virtuositeit en artistieke schoonheid. Jumana Pallares is een begaafde violiste met een passie voor muzikale ontdekking, ervaar de warme klanken en de krachtige expressie van de viool, terwijl Jumana haar unieke interpretaties deelt.

Tot slot op deze middag zullen Warre Dendievel en Marcel Degotte de schitterende klanken van Vivaldi’s “Concerto for Two Trumpets” tot leven brengen. Wees erbij en geniet van de krachtige harmonieën en indrukwekkende solo’s – twee meester-lijke trompettisten, één buitengewone ervaring!

Wanneer

 • Zondag 17 maart 2024 om 15u00

Locatie

 • Engels Klooster, Carmersstraat 83, 8000 Brugge
 • Er wordt geen transport voorzien voor deze activiteit, gelet dit concert doorgaat in Brugge en dus vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Kostprijs

 • PEVAZ-leden en inwonende gezinsleden: 18 euro
 • Niet-leden: 22 euro

Inschrijven

 • Je schrijft je in via onderstaand inschrijvingsformulier
 • Na het invullen van het online formulier ontvang je binnen het half uur een e-mail met een overzicht van je inschrijving. Controleer zorgvuldig alle gegevens. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan zeker eerst je map voor ongewenste e-mail of spam. Gelieve slechts 1x het formulier in te vullen.
 • Je stort het verschuldigd bedrag op IBAN BE28 0689 3283 8620 met vermelding van “Klassiek concert + Naam”.
 • Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 werkdagen na inschrijving.
 • Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van je betaling.
 • Beslis je om toch niet mee te gaan? Gelieve ons dan zeker binnen de 5 werkdagen te verwittigen, anders worden er steeds kosten aangerekend voor de annulatie van je inschrijving!
 • Bij annulatie kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.
 • De tickets worden je enkele dagen voor het concert digitaal toegestuurd per mail.

Inschrijvingsformulier

VOLZET! Je kan je wel nog inschrijven op de wachtlijst via onderstaand formulier.

Helaas, de kaartverkoop voor deze voorstelling is gestopt.