Cruises 2025 Infoavond

Datum 2024-Oct-15
Tijdstip 19:30
Locatie AZ Sint-Jan Auditorium

Ook in 2025 jaar gaan we opnieuw GENIETEN op een memorabele en luxueuze cruise. Na het succes van de vele vorige PEVAZ-cruises varen we in 2025 opnieuw uit met vertrek vanuit Southampton in het Verenigd Koninkrijk.

In mei ontdekken we de Noorse Fjorden en in september varen we naar de Middellandse Zee. Samen met MSC en Book & Go werkten we 2 onvergetelijke routes uit op één van de nieuwste schepen van MSC Cruises, de MSC Virtuosa. En dit aan een zeer scherpe prijs voor onze PEVAZ-leden, met kortingen tot 400 € per persoon.

Ook dit jaar is het Easy drankenpakket (all inclusive) standaard inbegrepen in de basisprijs. Een mooie besparing dus!

Op een aantal bestemmingen zullen we zoals gewoonlijk een aantal leuke excursies voorbereiden. Wie echter niet meewilt op de uitgewerkte uitstappen met PEVAZ, is vrij om zelf op iedere bestemming op ontdekking te gaan. Het optioneel en vrijblijvend excursieprogramma wordt een tweetal maand voor afreis doorgemaild naar de deelnemers.

Infoavond

  • Er is een infoavond doorgegaan op woensdag 15 oktober.
  • Kon je niet aanwezig zijn, maar wil je toch alle info ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@pevaz.be. We sturen je dan een kopie van de presentatie, samen met een opname van de infoavond.

Info cruises

  • Cruise Noorse Fjorden: van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 mei 2025 (8 dagen / 7 nachten)
  • Cruise Middellandse Zee: van zaterdag 13 tot en met zaterdag 27 september 2025 (15 dagen / 14 nachten)
  • Klik op één van bovenstaande links voor meer informatie en inschrijving voor de respectievelijke cruise.