Daguitstap Roermond

Datum 2024-Jun-29
Tijdstip 8:00 - 21:00
Locatie Roermond, Nederland

Dit jaar gaan we opnieuw een dagje naar Roermond en dit op zaterdag 29 juni 2024. De ideale gelegenheid om je kleerkast aan te vullen.

In het Designer Outlet Roermond winkelparadijs worden merken verkocht, zoals Polo Ralph Lauren, Diesel, Puma, Nike, Marc O’Polo, Hugo Boss, Gucci en nog veel meer, tegen kortingen van 30-70%.

In vijf minuten tijd kun je van Designer Outlet Center naar de monumentale binnenstad. Bijna alle winkelstraten zijn volledig verkeersvrij met alle ruimte voor gezellige terrassen, om te slenteren, etalages en historische gebouwen te bekijken, imposante kerken en prachtige pleinen. Je kunt uren op ontdekkingstocht door de stad en genieten van de vele interessante speciaalzaken die zich vooral in de zijstraten van de hoofdwinkelstraten als Steenweg, Hamstraat en Neerstraat bevinden. Bezoek het museum of beklim de kathedraal.

Ben je een natuurliefhebber? In de omgeving zijn ook vele mooie wandelroutes. Ook de bekende Maasplassen, met vele watersportmogelijkheden, liggen op een steenworp afstand van het Designer Outlet Roermond. Ontdek zelf wat deze gezellige, energieke stad allemaal te bieden heeft!

Wanneer

 • Zaterdag 29 juni 2024

Locatie

 • Roermond, Nederland

Vertrek

 • Dit zijn voorlopige vertrekuren. De definitieve vertrekuren worden 1 week voor afreis doorgemaild naar de deelnemers.
 • 7u30 Oostende: Vertrek bus aan de personeelsparking Serruys (Edith Cavellstraat, Oostende). Bij minimaal 8 deelnemers uit Oostende wordt er ook een opstap voorzien in Oostende.
 • 8u00 Brugge: Vertrek bus aan de carpoolparking E40 in Loppem of AZ Sint-Jan Brugge. De exacte vertreklocatie in Brugge wordt 4 dagen voor afreis doorgemaild.
 • Het vertrek uit Roermond is voorzien omstreeks 19u00. Het exacte uur wordt op de bus afgesproken, gelet deze afhankelijk is van het aankomstuur ‘s morgens.

Kostprijs

 • PEVAZ-Leden en inwonende gezinsleden: 15 euro
 • Niet-leden: 25 euro
 • In deze prijs is de busreis en fooi chauffeur inbegrepen.

Inschrijving

 • Je schrijft je in via onderstaand inschrijvingsformulier
 • Na het invullen van het online formulier ontvang je binnen het half uur een e-mail met een overzicht van je inschrijving. Controleer zorgvuldig alle gegevens. Heb je de mail niet ontvangen? Controleer dan zeker eerst je map voor ongewenste e-mail of spam. Gelieve slechts 1x het formulier in te vullen.
 • Je inschrijving moet nu worden goedgekeurd door PEVAZ. Na goedkeuring ontvang je een e-mail ter bevestiging met alle betaalinformatie. PAS NA GOEDKEURING stort je het verschuldigd bedrag op IBAN BE28 0689 3283 8620 met vermelding van “Roermond + Naam”. Het verschuldigde bedrag moet betaald zijn binnen de 2 werkdagen na inschrijving. Je inschrijving is slechts definitief na ontvangst van je betaling.
 • Beslis je om toch niet mee te gaan? Gelieve ons dan zeker binnen de 5 werkdagen te verwittigen, anders worden er steeds kosten aangerekend voor de annulatie van je inschrijving!
 • Bij annulatie na 1 juni 2024 kan het inschrijvingsgeld niet terugbetaald worden. Er kan enkel geannuleerd worden indien er een vervanger is. Er wordt dan steeds een administratiekost van € 5 per persoon aangerekend. Er moet telkens aan het secretariaat gemeld worden als er vervanging gevonden wordt.

Inschrijvingsformulier

Selecteer het gewenste aantal personen naast het type ticket en klik op inschrijven.

Details Prijs Aantal:
PEVAZ-leden en inwonende gezinsleden €15,00 EUR  
Niet-leden €25,00 EUR