Daguitstap Roermond

Datum 2023-Jul-1
Tijdstip 8:00 - 21:00
Locatie Roermond, Nederland

Dit jaar gaat we opnieuw een dagje naar Roermond en dit op zaterdag 1 juli 2023. Alle info volgt.

In het Designer Outlet Roermond winkelparadijs worden merken verkocht, zoals Polo Ralph Lauren, Diesel, Puma, Nike, Marc O’Polo, Hugo Boss, Gucci en nog veel meer, tegen kortingen van 30-70%.

In vijf minuten tijd kun je van Designer Outlet Center naar de monumentale binnenstad. Bijna alle winkelstraten zijn volledig verkeersvrij met alle ruimte voor gezellige terrassen, om te slenteren, etalages en historische gebouwen te bekijken, imposante kerken en prachtige pleinen. Je kunt uren op ontdekkingstocht door de stad en genieten van de vele interessante speciaalzaken die zich vooral in de zijstraten van de hoofdwinkelstraten als Steenweg, Hamstraat en Neerstraat bevinden. Bezoek het museum of beklim de kathedraal.

Ben je een natuurliefhebber? In de omgeving zijn ook vele mooie wandelroutes. Ook de bekende Maasplassen, met vele watersportmogelijkheden, liggen op een steenworp afstand van het Designer Outlet Roermond. Ontdek zelf wat deze gezellige, energieke stad allemaal te bieden heeft!

Wanneer

  • Zaterdag 1 juli 2023

Locatie

  • Roermond, Nederland

 


Inschrijven voor een activiteit kan pas vanaf het moment dat er een flyer wordt verspreid voor de desbetreffende activiteit. Het is dus niet mogelijk om op voorhand in te schrijven.

Hou onze nieuwsbrief in de gaten.